Ramen en deuren

Engels Frank is uw specialist voor het professioneel plaatsen van ramen in Aluminium, PVC of hout. We bieden u een ruime keuze in materialen en fabriceren de ramen op maat in ons eigen atelier. Daarbij houden we rekening met al uw specifieke wensen.

Aluminium ramen en deuren

Een aluminium raam en deur is altijd een lust voor het oog. U kiest voor jarenlang en zorgeloos woonplezier, want aluminium is een van de meest duurzame bouwmaterialen: bijna onderhoudsvrij, krachtig isolerend en oersterk. Het slanke profiel van aluminium ramen garandeert bovendien een maximale lichtinval. Laat de zon nu maar schijnen!De voordelen van aluminium ramen en deuren:

- Thermisch en akoestisch isolerend
- Onderhoudsvriendelijk
- Uitgebreid kleurenspectrum
- Veelzijdige stijlen en openingstypes
- inbraakbeveiligingssystemen verkrijgbaar

PVC Ramen en deuren


Zendow profielen geven een gerust gevoel. De meest uiteenlopende diktes veiligheidsbeglazing kunnen immers éénvoudig geïntegreerd worden. Bovendien is zendow compatibel met alle types veiligheidsbeslag en kunnen de sluitplaten rechtstreeks in de versterking worden vastgeschroefd. Een extra centrale barrière verhoogt nog verder de inbraakwerendheid. Bijkomend worden de sluitplaten extra beschermd tegen vocht en oxidatie.De voordelen van PVC ramen en deuren:

- Perfecte isolatie waardoor u kosten bespaart
- Stijlvolle profielen sluiten naadloos aan op uw woning
- Functionaliteit wordt gecombineerd met stijlvol design
- Zowel in de zomer als in de winter behoudt u de gewenste temperatuur


Atelier Engels Frank

Houten ramen en deuren

De houten ramen en deuren worden gekozen in de door U gewenste houtsoort. Wij plaatsen ramen en deuren in verschillende houtsoorten, elk met hun eigen duurzaamheidsklasse. Elke houtsoort heeft zijn eigen kenmerken en we helpen u graag in de keuze hiervan.

De voordelen van houten ramen en deuren:

- Nieuwe en elegante profielvorming
- Extra dichtingen voor een betere isolatie en luchtdichtheid
- Sterker profiel
- Meer mogelijkheden voor dikkere en zwaardere beglazing